Blog

Politikk på sensommeren

Nå nærmer det seg valg igjen. Stortingsvalg, og jeg skal så klart stå på stand. Kystpartiet som ønsker seg ut av EØS, bedre veier og kollektivtilbud, likt tilbud i distrikt og by og tannhelsetjeneste hvor vi kun betaler egenandel etter fylte 18 år. Kystpartiet er et parti som er for hele landet, det ligger jo i navnet, siden Norge er et kystland. På stand serverer vi fisk og hvalkjøtt til forbipasserende og slår av en prat mens vi jobber for et godt valg. Det er mange trivelige mennesker som kommer for å snakke med oss, men ingen andre serverer norsk, fersk fisk rett fra havet, stekt på grillen av fiskerdattera selv. I år har jeg god tro på at vi kan få mange stemmer, men likevel føles det ikke som et stortingsvalg, men et regjeringsvalg. Hva som vil skje når dagen kommer, vet ingen. Det er bare å vente å se.

Likevel skal jeg nyte dagen, det er meldt sol i helga, maten står klar, og jeg gleder meg til å begynne å steke det på grillen. Det blir enkelt servert med potetsalat og noen fiskestykker, eller hval, etter personens ønske. Kom å få!

Hvis noen lurer på hvordan stekt hvalbiff i strimler smaker, er smaken god; røkt og saftig, med hint av KOS (krydder, olje, syre). Enkelt marineres hvalbiffen med krydder som for eksempel salt og pepper, olje og lime, putt i en pose og mariner hvalbiffen med marinaden. Enkelt lett og greit. Stek på grillen i et par minutter og du har god snacks.

Potetsalaten lages med potet, rømme, majones, sylteagurk i små biter, sitronsaft, sukker, krydres med salt og pepper og selvfølgelig gressløk fra hagen. Som sagt, kom å få!

Godt valg!

whale

 

Tags

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*