Blog

Jeg elsker mat

I dag har jeg ikke hatt noe som helst å gjøre, oppvasken er tatt, nyhetene er lest, klærne er vasket og brettet, gresset er klippet og boken ble nettopp ferdiglest. Jeg finner ikke på noe som helst… Det er bare en ting å gjøre! Lage noe spiselig! Mat er jo som dere sikkert har skjønt, min store lidenskap! Jeg elsker å lage mat, både sunt, søtt og nytt. Du blir aldri utlært og det kommer alltid noe nytt i matveien.

I dag skal jeg lage kake. I dag går jeg for sukker, krem og søte ingredienser! Jeg tar med meg dataen inn på kjøkkenet for å skrive og kokkelere samtidig. Vi kvinner kan jo gjøre to ting samtidig … tror jeg. Jeg skal lage noe enkelt, men godt, så det blir mors rullekake(hemmelig oppskrift) og gulrotmuffins. Jeg legger ut oppskriften på gulrotmuffins nederst, så også dere kan unne dere noe godt i dag. Jeg virkelig elsker mat, du kan gjøre hva som helst, og kombinere alle smaker, mikse og trikse. Du kan til og med leke deg med maten – innenfor rimelighetens grenser da. Alltid like spennende. Jeg gleder meg til det nærmer seg middagstid, for middagen blir også god!

Ingredienser:

Gulrotmuffins

500 g gulrøtter
5 egg
600 g sukker
1,75 dl smør

1,50 dl margarin
360 g hvetemel
1 ss bakepulver
1 ts kanel
Eventuelt 100 g hvit sjokolade i biter

Ostekrem

250 g philadelfiaost
250 g smør
400 g melis

Riv gulrøttene
Bland egg, sukker og smeltet smør og margarin. Ha i det siktede melet og resten av det tørre. Rør inn gulrøtter og eventuelt hvit sjokolade.

Fordel røren i ca. 32 muffinsformer og stek på 180 grader i 17 minutter.

Ostekremen lager du mens muffinsene stekes. Bland kremost og smør. Ha i melis. Sprøyt ut kremen oppå hver muffins og server.

cupcakes

Tags

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*